Hjemmelavet hus? Hvorfor ikke.

hus

ANNONCE

Her på siden elsker vi naturligvis alle skønne ting. Intet mere end sushi – det siger sig selv, men forestil dig engang at du kunne designe dit eget drømmehus – hvordan ville det så se ud? Denne artikel handler altså ikke om hjemmelavet sushi, men ”hjemmelavet huse”?

Du kan være helt tilfreds, hvor du bor i øjeblikket, men lad os drømme stort engang. Hvis du kunne glemme alle problemer med hensyn til penge eller placering – hvor og hvor stort skulle det så være? Ja, det kan være rigtig sjovt at drømme stort nogle gange – også selv om man måske godt selv ved at man aldrig kommer til at flytte ind i dette byg selv hus.

Dog er der alligevel et byggefirma eller to derude, der rent faktisk kunne gøre nogle af dine ideer til virkelighed og byg hus for dig. Det siger sig selv, at intet er gratis og de færreste af os har nok råd til at fuldføre alle de ting, som ens fantasi ville kunne komme på i denne situation. Alligevel er der en del ting, som man måske ville kunne få ført ud i livet.

Prøv at nævn tre ting for dig selv, som du virkelig godt kan lide ved din nuværende bolig. Tilføj disse tre ting (eller flere) til din mentale liste og så prøv at tænke over 3 ting som du kan lide ved dine forældres eller bedste vens bolig. Når du har samlet denne lille liste vil du formentlig have en lille liste med et par ting, der faktisk er til at overskue.

Herefter gælder det så om at være en lille smule kreativ – er der andet som du godt kunne tænke dig, der ikke er så langt ude, men som faktisk kunne være realistisk? Skriv dem ligeledes ned på din liste.

Hvis du tænker at gøre noget ved dine drømme så besøg ide-huse.dk, der kan realisere dine drømme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*