Hold dig sund med golf

golf

ANNONCE

Her på bloggen elsker vi at holde os sunde med god mad og motion. Og en rigtig god måde at holde sig sund er ved at finde sit golfudstyr, golfkøller golfur og golfbolde frem, så man er klar til en sund træning. Hvis du mangler noget af det ovenstående, så burde du tjekke Golfexperten – her er en henvisning til siden.

Hvis du aldrig har spillet golf før kan du opleve, at ved at tale med en golf professionel til at arrangere nogle indledende undervisninger, at de vil give rigtig gode tips. Hvis du efter de indledende lektioner ønsker at købe udstyr som mange Pro’er bruger, så skal du måske overveje det igen. Det kan nemlig være dyrt. Uanset hvad du køber er det virkelig vigtigt, at du lader din Pro tage et kig på dem for at sikre, at de passer dig. Dette lyder måske fjollet, men hvis en golfkølle er for lang eller for kort, eller grebet er for tyk eller for tynd, så vil du ikke være i stand til at ramme bolden rigtigt.

Dresscoden

Den normale dresscode for at spille på en golfbane er en skjorte, smarte bukser, “V” hals sweater og golfsko. I de senere år har fleece toppe, Chino bukser, sweatshirts og rundhalsede også blevet accepteret. Nogle klubber accepterer spillere iført blå denim jeans, men de fleste vil ikke. Fodbold toppe eller fodbold shirts er også generelt uacceptabelt.
Forskellige klubber har varierende påklædningsregler og i tvivlstilfælde kan det være tilrådeligt at kontakte klubbens sekretær eller en klub professionel forud for dit besøg.

Husk det rette fodtøj

Golf sko er forskellige fra almindelige sko, da de har knobber knyttet til deres såler og er normalt helt vandtæt. De er slidte primært for at give dig et solidt fodfæste i løbet af dit sving og mens du går.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*