Lav hjemmelavet gave

gaver

ANNONCE

Som I alle sammen ved, såelsker vi hjemmelavede ting her på redaktionen. Og hvorfor så ikke lave et indlæg om hjemmelavede gaver, når vi nu er så tæt på julen, som vi efterhånden er ved at være. Det er nemlig inden længe 1. december, og hvis du lige som mange andre heller ikke har styr på gaverne endnu, så læs med her, hvor vi giver dig et par gode ideer til hjemmelavede gaver.

Hjemmelavet gavekort

Denne ide kræver at du er en lille smule kreativ og kender gavemodtager rigtig godt. Hvad ønsker han eller hun sig allermest i hele verden? Eller hvad kan han eller hun bedst lide? Er der noget bestemt mad, elsker personen at blive masseret? Eller er der noget lignende? I så fald kan du lave et hjemmelavet gavekort, hvor du simpelthen selv skriver teksten, som for eksempel: “Dette gavekort giver dig ret til 30 minutters massage og en middag på min regning”. Et gavekort i den stil villle uden tvivl falde i god jord, hvis dig og kæresten for eksempel har aftalt kun at give en lille gave.

Sy

Du kan også hive din symaskine frem og købe lidt stof, og herefter sy en flot og unik trøje til din gavemodtager. Hvis du er god kan du lave noget fedt, som personen med sikkerhed vil blive rigtig glad for.

Hvis det der i mod ikke lige er dig, at skulle til at lave dine helt egne julegaver helt fra bunden af så kan du naturligvis også tage den lidt lettere udvej. I så fald så køb for eksempel en professorterning eller rubiks cube, som man også ofte kalder den. Ved at køb rubiks cube får du en sjov og spændende samt anderledes gave til den person, som du ønsker at overraske. Prøv at tjekke dette Link, hvor du kan finde en masse sjove og gode rubiks cuber samt andre fede ting og sager, der ville fungere rigtig godt som julegave til den du elsker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*