Sådan indretter du bedst

sofa

ANNONCE

Du vidste måske ikke det her, men designere følger altså ikke et hemmelig regelsæt. Der er ingen gode og hurtige love om, hvad de gør. De er kreative typer helt fra naturen af og elsker at forestille sig, drømme og udforske, efter vores intuition. Når det er sagt, er der nogle uslebne principper, der vejleder dem og som sikrer et godt resultat hver gang. Det er bare afprøvede og sande ting, der fungerer. Og disse er ikke tricks eller færdigheder, der tager år at mestre. Enhver kan gøre dem fra dag ét. Læs med herunder og bliv klogere.

1. Vælg farve på maling sidst

Jeg får opkald hele tiden fra boligejere, der ønsker at vælge en maling farve, før de bevæger sig ud i noget andet. Jeg forstår logikken. Selvfølgelig kan du gøre det på denne måde, men efter min mening er det ikke ideelt.

Der er tusindvis af maling farver med forskellige nuancer, toner og nuancer. Og hver enkelt ser anderledes ud fra hjem til hjem, fordi lyskilder varierer, hvilket betyder, hvad der ser godt ud i dit nuværende hjem, gør måske ikke i din nye. Du ønsker den farve, der bedst supplerer din polstring, artwork, tæpper og hvad der ellers er. Du kan vælge den farve, hvis dine ting faktisk er inde i dit hjem.

2. Giv dine møbler plads

Modstå overbelægning af et værelse. Dette er virkelig en god nyhed, hvis du arbejder med et stramt budget. Du behøver ikke at fylde et rum med masser af møbler. Brug mere af dit budget på færre, men bedre kvalitets stykker, og dit værelse vil se bedre ud, end hvis det er proppet til.

Det er super vigtigt, at du føler dig tilpas i dit eget hjem og derfor har de helt rette møbler. Mange danskere i dag foretrækker de lidt billige møbler, som samtidig er i god kvalitet. Det er også derfor at du burde køb møbler hos biva, da de altid har nogle af markedets laveste priser. Start her og find lige de møbler, der passer til din bolig.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*