Sushi kursus

Lær at lave sushi – Sushi kursus for begyndere

Med et sushi kursus for begyndere får du (eller den der modtager gavekortet) undervisning i både praktiske og teoretiske færdigheder omkring kunsten at lave sushi. Det bliver uden tvivl nogle lærerige timer, der vil medfører stor viden inden for sushi madlavning.

Kurset er den perfekte gave til alle, der elsker sushi, men som ikke selv har lært at lave det endnu.

Sushi kursus - lær at lave sushi

Klik her og læs mere om dette sushi kursus.

Dagen slutter med et måltid, hvor du skal spise et lækkert måltid, der består af den sushi, som du selv har lavet. Herudover får du også – ved kursets afslutning – lidt med hjem. Så du går ikke bare hjem med en ny stor viden – også med noget lækkert sushi.

Kurset består af 4 timers undervisning, hvor en professionel sushikok lærer dig, hvordan man laver sushi som en ægte japansk kok. Du vil uden tvivl blive udfordret og få trænet dine fingerfærdigheder, så du er i stand til at:

–  Rulle dine helt egne makiruller på bambusmåtte, så de får en perfekt form og ser indbydende ud.

– Sammensætte dine nigirier, lige som du bedst kan lide dem samt blive klogere på hemmelighederne bag de gode og sunde ingredienser der indgår.

Herudover får du også chancen for at stille sushikokken en masse spørgsmål, der kan gøre dig en sand sushi ekspert.

Lyder dette som noget for dig? Så kan du købe online her. Gavekortet bliver tilsendt dig i en flot indpakning. Slip for en masse besvær og giv en god gave, som du vil blive husket for. Forhåbentligt betaler det sig tilbage i den anden ende, når du bliver inviteret på hjemmelavet sushi.

Booking foregår her, hvor det er let at bestille sin undervisning. Selve kurset foregår i København.

Sushi er uden tvivl japansk madkunst i topklasse! Så lær hvordan du kan lave det med dette kursus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*